Södra sjukvårdsregionen

Lediga jobb: Hälso- och sjukvårdsstrateg till Södra sjukvårdsregionens kansli

Södra sjukvårdsregionens kansli i Lund utökas nu med ytterligare en medarbetare. Vill du vara delaktig i utvecklingen av framtidens hälso- och sjukvård? Låter det intressant att arbeta med både nationellt och sjukvårdsregionalt perspektiv? Välkommen till oss!

Som hälso- och sjukvårdsstrateg hos oss kommer du att delta i flera av ovanstående områden och utifrån intresse och behov få eget ansvar. Du kommer att arbeta nära chefer, experter och professionsföreträdare från olika delar av sjukvårdssystemet. Din roll kommer att vara faciliterande, coachande och drivande för att genom olika arbetsgrupper uppnå resultat som skapar mervärde för patienter och medborgare. Du kommer också att ansvara för och delta i beredning av ärenden till politiken (Södra regionvårdsnämnden). Arbetet är omväxlande och mångfacetterat och kommer att ge dig ett stort nätverk inom olika delar av hälso- och sjukvården.

Du som söker har en högskoleutbildning och tidigare erfarenhet från regional eller kommunal hälso- och sjukvård eller omsorg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på övergripande och styrande nivå. Vi värdesätter även tidigare chefserfarenhet, erfarenhet av projektledning samt projektledarutbildning eller motsvarande.

Den aktuella tjänsten administreras och organiseras under Region Skåne men är för övrigt obunden och i lika omfattning riktad mot samtliga regioner i Södra sjukvårdsregionen.

Läs hela platsannonsen

Sista ansökningsdatum är den 27 maj 2020.